![]() |
Η διαρκής αναζήτηση της «Φάρμας Κουτσιώφτη» για την εξέλιξη του προϊόντος και την παραγωγή υψηλής ποιότητας κρέατος οδήγησε στη συνεργασία με το Εργαστήριο Ζωοτεχνίας του τμήματος κτηνιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία ενός μοναδικού βόειου κρέατος που ονομάστηκε «Άρωμα».
Το εκλεκτό αυτό τρόφιμο, αποτέλεσμα ιδιαίτερης πρακτικής στην παραγωγή βόειου κρέατος, προέρχεται από επιλεγμένες φυλές βοοειδών όπως οι charolais - aubrac, limousin και blonde d'aquitaine. Τα ταυρίδια επιλέγονται και εισάγονται από τους κορυφαίους οίκους της Γαλλίας σε ηλικία 6 μηνών. Εκτρέφονται υπό τους ήχους κλασικής μουσικής στην πρότυπη μονάδα της «Φάρμας Κουτσιώφτη» και διατρέφονται με ειδικό μίγμα που αποτελεί προϊόν ερευνητικού προγράμματος του Εργαστηρίου Ζωοτεχνίας του Τμήματος της Κτηνιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Το μίγμα αυτό είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (ΟΒΙ) και είναι εμπλουτισμένο με ωμέγα-3 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, καθώς και με αρωματικά φυτά της ελληνικής φύσης όπως η ρίγανη, ο βασιλικός και ο δυόσμος, που παρέχουν φυσικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
Το αποτέλεσμα είναι ένα κρέας εξαιρετικά τρυφερό, με χαρακτηριστικό χρώμα και ασύγκριτο άρωμα. Το μοσχαρίσιο κρέας «Άρωμα» προσφέρει μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία όπου οι αισθήσεις παρασύρονται από τα μοναδικά του οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Η ξεχωριστή του γεύση, μετατρέπει το κρέας «Άρωμα» σε αντικείμενο πόθου αμέσως αφότου το δοκιμάσουμε.
Τηλ: 2331 071823, 2331071803
Κιν: 6945 856693, 6947 040214
email:fakutsio@otenet.gr