ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

You May Also Like

Αλμπουμ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΦΥΤΩΡΙΑ ΜΠΡΑΝΙΩΤΗΣ

Phone
2331043100 κιν. 6972913702

Περιγραφή

ΦΥΤΩΡΙΑ ΜΠΡΑΝΙΩΤΗ

Αριστοτέλους 246, Μακροχώρι, τηλ. 2331043100


Σας καλοσωρίζουμε στην σελίδα μας στην topiki-agora.gr
για περισσότερες πληροφορίες επισκευθείτε το προσωπικό μας site braniotis.grΗ επιχείρηση φυτωρίων ΜΠΡΑΝΙΩΤΗ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία έχει δημιουργηθεί από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 για να μπορέσει να καλύψει την συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση δενδρυλλίων οπωροφόρων δέντρων, τα οποία ήταν και είναι η αρχική υποδομή για την ευοίωνη προοπτική της δενδροκομίας.

Η πολυετής πείρα μας, η συνεχής επένδυση και η διαρκής παρακολούθηση των εξελίξεων στον τομέα μας, μας κατατάσσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια στην κορυφή των προτιμήσεων των Ελλήνων δενδροκόμων, αλλά και με σημαντική παρουσία στις διεθνείς αγορές.

Η πρωτοτυπία των φυτωρίων μας είναι ότι από την ίδρυσή τους μέχρι σήμερα είμαστε οι μόνοι και οι πρώτοι που διαθέτουμε όλα τα είδη μας μόνο σε υποκείμενα ιστοκαλλιέργειας (invitro). Επίσης, διαθέτουμε για όλα τα είδη οπωροφόρων δένδρων, το ανάλογο υποκείμενο με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που χρειάζεται να έχει, για την σίγουρη επιτυχία της καλλιέργειας σε οποιοδήποτε σύστημα φύτευσης και εδάφους.

Πάντοτε φροντίζαμε οι ποικιλίες όλων των ειδών να είναι οι πλέον σύγχρονες και οι πιο αποδοτικές για τους συνεργάτες μας. Αυτό το επιτυγχάνουμε με την συνεχή παρακολούθηση όλων των σύγχρονων τάσεων της αγοράς και του καταναλωτή. Επίσης αξιολογούμε σε δικό μας χώρο, όλες τις νέες ποικιλίες.

Εκτός από την Ελλάδα την τελευταία δεκαπενταετία, η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και εξάγει τα προϊόντα της, σε όλα τα Βαλκάνια, Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη και Κεντρική Ασία.

Βασικός και πρωταρχικός στόχος της εταιρείας μας είναι η παρακολούθηση (συνεργαζόμενος γεωπόνος Σαπουνίδης Γεώργιος)των δενδρυλλίων σε όλα τα στάδια ανάπτυξής τους. Αυτό επιτυγχάνεται με συνεχή και σωστή γεωτεχνική υποστήριξη, κατόπιν επισκέψεως στους οπωρώνες σας.         
     Ποικιλίες                             Εγκαταστάσεις 


 

 Φυτώρια Μπρανιώτης