ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

You May Also Like

Αλμπουμ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Γ.Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ "ΕΡΜΗΣ"

Phone
6973935667

Περιγραφή

   Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος "ΕΡΜΗΣ" 
ΚΑΡΑΤΕΑπό το 2011 που λειτουργεί η Σχολή Καράτε στον Προμηθέα επί της οδού Ακροπόλεως 27 (έναντι του 5ου Δημοτικού Σχολείου) όπου ανταμοίβεται από την εκτίμηση και την αγάπη του κόσμου. Κύριο μέλημα της προπονήτριας Μανουσαρίδου ευαγγελίας είναι η σωστή άσκηση του σώματος και του πνεύματος των παιδιών και η μύηση τους στον αθλητισμό ως τρόπο ζωής. Με όρεξη , αγάπη, σεβασμό και ταπεινότητα, δεσμεύεται να υπηρετεί αυτό που τόσο αγαπάει. 


Λίγα λόγια για την Μανουσαρίδου ευαγγελία  Γεννήθηκε το 1988 και μεγάλωσε στη Βέροια. Στα 5 χρόνια της ξεκίνησε το καράτε από αγάπη για τον αθλητισμό. Στην πορεία των χρόνων ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό και κατέκτησε πολλές διακρίσεις σε σημαντικές διοργανώσεις.
Για αρκετά χρόνια συνεχόμενα, κατείχε την πανελλήνια πρωτιά. 
Αποφοιτώντας από το Λύκειο πέτυχε στις εισαγωγικές εξετάσεις του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έγινε φοιτήτρια του τμήματος ΤΕΦΑΑ, γιατί εκτός από την εμπειρία, στόχος της ήταν η κατοχύρωση της γνώσης στον τομέα του αθλητισμού.
Τελειώνοντας το Πανεπιστήμιο, παρακολούθησε τη Σχολή Εκπαιδευτών Καράτε, καθώς και τη Σχολή Διαιτησίας και κατόπιν άνοιξε τη Σχολή Καράτε.

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ Α.Π.Θ. Τ.Ε.Φ.Α.Α.
ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ 3 DAN ΣΤΗΝ ΕΛΟΚ
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ, ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ


Διδάσκονται τμήματα : 


- ΠΑΙΔΙΚΟ

- ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΡΑΤΕ

- ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ SPORT ΚΑΡΑΤΕ

- PERSONAL TRAINING