ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

You May Also Like

Αλμπουμ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Phone
2331303507 κιν. 6971819611

Περιγραφή

Η PEAKY Design είναι μία σύγχρονη μονάδα ψηφιακών εκτυπώσεων, ειδικών κατασκευών επιγραφών, σχεδιασμού και διαφήμισης που δραστηριοποιείται με επιτυχία στον κλάδο των γραφικών τεχνών. Η ταχύτητα και η ποιότητα σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές είναι τα βασικά στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν ώστε, να βρείτε σε εμάς τον απόλυτο συνεργάτη που θα σας καλύψει όλες σας τις ανάγκες.

Η PEAKY Design δραστηριοποιείται στο χώρο των επιγραφών παντός τύπου καθώς και των ειδικών κατασκευών με δημιουργικές προτάσεις για άμεσες και ολοκληρωμένες λύσεις για την προβολή μιας επιχείρησης. Η υπεύθυνη εργασία, η συνέπεια στην παράδοση και οι ανταγωνιστικές τιμές, μας δίνουν το πλεονέκτημα να μπορούμε να εκπληρώσουμε κάθε ανάγκη σας.

 

Στόχος μας πάντοτε παραμένει να εξελισσόμαστε, μεγαλώνοντας τις δραστηριότητές μας ώστε, να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις των καιρών με γνώση, εμπειρία και επιτυχημένο σχέδιο.

   

    

Κατασκευή Πινακίδων – Επιγραφών με… Ανάγλυφα Γράμματα 3D,  Ειδικές – Φωτεινές επιγραφές, Ταμπέλες με Τελαρωμένο ΜουσαμάΠυλώνες, κατασκευές από Plexiglass .Ειδικεύεται ωστόσο, στην δημιουργία διαφημιστικών Banner,  εντύπων, Επαγγελματικών Καρτών, ΗμερολόγιαΣημαίες, μάσκες , φούτερ, γιλέκα, τζάκετ, καπέλα, παντελόνια, πουκάμισα, φόρμες εργασίας, ποδιές σερβιτόρου, στολές ποδοσφαίρου. Τοποθέτηση και Σχεδιασμό επιγραφών δίνει ακόμη ένα έναυσμα εμπιστοσύνης.

Στα χέρια μας να είστε σίγουροι ότι όλα μπορούν να υλοποιηθούν…Μεγάλοι πελάτες μας εμπιστεύθηκαν, Γιατί όχι και εσείς?