ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

You May Also Like

Αλμπουμ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

Phone
2331020270, 6975859593

Περιγραφή

Θεοδωρίδης Σπύρος
Εμπορία Ελαστικών - Βουλκανιζατέρ
Η εταιρεία Ελαστικά Θεοδωρίδης από το 1987 δραστηριοποιήτε με ελαστικά, αξεσουάρ και βουλκανιζατέρ. Από το 2013 είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Falken. 


 

Τα ελαστικά Falken κατασκευάζονται από την ιαπωνική Sumitomo Rubber Industries, σε συνεργασία με την αμερικανική εταιρεία κατασκευής Goodyear. Το πρώτο ελαστικό Falken σχεδιάστηκε το 1983 και γνώρισε θερμή υποδοχή για τις επιδόσεις και τις καινοτομίες του στον κλάδο των ελαστικών. Η Falken προσφέρει ελαστικά υψηλής ποιότητας, τα οποία ικανοποιούν πλήρως στις απαιτήσεις σας. Τα ελαστικά Falken αναπτύχθηκαν για να προσφέρουν στον καταναλωτή μια εξαιρετική σχέση ποιότητας/τιμής. 

Όλα τα ελαστικά Falken εντάσσονται στη σπορ κατηγορία και έχουν μια ιδιαίτερα θετική εικόνα χάρη στη σημαντική αφοσίωση της Falken στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στη Falken, η παραγωγή υπόκειται στα πιο απαιτητικά πρότυπα ποιότητας. Όλες οι μονάδες παραγωγής φέρουν πιστοποίηση βάσει του προτύπου ISO 9001. Εξάλλου, τα εργοστάσια του ομίλου Sumitomo φέρουν πιστοποίηση βάσει το προτύπου ISO 14001 για το σύστημα διαχείρισης περιβάλλοντος.

Τι είναι η σήμανση / ετικέτα ελαστικών της ΕΕ

Από το Νοέμβριο του 2012, τα νέα ελαστικά πρέπει να φέρουν δείκτες της ΕΕ, συνήθως με τη μορφή αυτοκόλλητης ετικέτας. Η νέα ετικέτα ελαστικών της ΕΕ παρέχει ανεξάρτητες κατατάξεις για τρεις βασικούς τομείς στην επίδραση των ελαστικών: την κατανάλωση καυσίμων, πρόσφυση σε υγρό οδόστρωμα και τον εξωτερικό θόρυβο του δρόμου.

 

Η οικονομία καυσίμου

Ένα μέτρο της αντίστασης κύλισης του ελαστικού, η οποία είναι σημαντική για τη μείωση των δύο εκπομπών CO2 και το κόστος της οδήγησης. Η λατινική χαρακτήρας A είναι η υψηλότερη αναλογία και το λατινικό χαρακτήρα G η χαμηλότερη. Η διαφορά ανάμεσα σε κάθε κατηγορία σημαίνει μια αύξηση ή μείωση της κατανάλωσης καυσίμου κατά 3% -4%

 

Πρόσφυση σε βρεγμένο

Ένα μέτρο της απόδοσης πέδησης ελαστικού σε βρεγμένες επιφάνειες, ένα κρίσιμο χαρακτηριστικό ασφαλείας. Η latinnikos χαρακτήρα Α (υψηλότερος) είναι η μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος στο βρεγμένο και το λατινικό χαρακτήρα G (χαμηλότερος) είναι η μεγαλύτερη απόσταση φρεναρίσματος σε βρεγμένους δρόμους.

Η διαφορά σε κάθε κατηγορία μπορεί να συνεπάγεται επιπλέον (3-6 μέτρα) με την απόσταση ακινητοποίησης.

Έξωτερικός θόρυβος

Ο εξωτερικός θόρυβος κύλισης ελαστικών μετριέται σε ντεσιμπέλ. Κατηγορία θορύβου εμφανίζεται στην μαρκαρίσματος ελαστικών επιγραφή με μαύρα ηχητικά κύματα, από 1 (ήσυχο) έως 3 (δυνατά).
Φιλοσοφία της Επιχείρησεις Ελαστικών Θεοδωρίδης είναι να καινοτομεί & να πρωτοπορεί παρέχωντας ασυναγώνιστες τιμές ελαστικών, αλλά και όλους τους τύπους στα λάστιχα αυτοκινήτων.


Θερινά Ελαστικά  -  All Season  -  Ελαφρά Φορτηγά  -  4χ4-Sun  -  Χειμερινά Λάστιχα,4χ4-Sun  -  Χειμερινά Λάστιχα, Ελαφρά Φορτηγά  -  Runflat - Τρακτέρ - Χλοοκοπτικά 

Γνωρίζοντας πολύ καλά τα λάστιχα αυτοκινήτου και με πολύ καλές τιμές, ελαστικά των μεγαλυτέρων εταιριών προσφέρονται σε εσάς με εγγύηση για οποιοδήποτε κατασκευαστικό  ελάττωμα. 

Εφαρμόζουμε Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008 και διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να ανταποκριθεί και στις πιο σύνθετες ανάγκες σας. 

Ωράριο καταστήματος 

Xειμερινή Περίοδος : Από  Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00-18:00  & Σάββατο 8:00-15:00

Θερινή Περίοδος : Από  Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00-19:00  & Σάββατο 8:00-15:00

Υπηρεσίες : Επισκευή Ζαντών - Επισκευή Ελαστικών - Ζάντες -Ελαστικά - Ελαστικό MOTO & Εξειδίκευση Cross & Enduro  Ελαστικά Θεοδωρίδης