ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

You May Also Like

Αλμπουμ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Gallery Διαμαντή

Phone
2331021842

Περιγραφή

Γκαλερί Διαμαντή

   

      Τα καταστήματα Γκαλερί Διαμαντή θα ήθελαν να σας καλωσορίσουν και να σας ξεναγήσουν στο χώρο της Τέχνης, προσφέροντας σας μιά ξεχωριστή εμπειρία με ποιοτικές επιλογές και υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

 

      Όλοι εμείς στα καταστήματα Γκαλερί Διαμαντή στη Βέροια εδώ και 40 χρόνια, έχουμε ένα στόχο: Να σας δώσουμε την δυνατότητα με τις νέες τεχνικές που εφαρμόζουμε να διακοσμήσετε τον χώρο σας με τις πιο προσεγμένες καιποιοτικές επιλογές στην οικονομικότερη τιμή. Κύριο μέλημά μας είναι να σας προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες σας πλουτίζουμε συνεχώς την συλλογή μας με αναπαραγωγές Ελλήνων και Ξένων καλλιτεχνώνΕλαιοτυπίες σε καμβάχειροποίητες κατασκευές με την τεχνική της σπάτουλαςΣαγρέΚρακελέ, είναι κάποιες από τις επεξεργασίες με τις οποίες μπορούμε να δώσουμε μια άλλη μορφή στα έργα της επιλογής σας με αποτέλεσμα η αναπαραγωγή να πλησιάζει πολύ κοντά στο πρωτότυπο.

    

                                            

 

      Σε συνδυασμό με την επιλογή της κατάλληλης κορνίζας που θα πλαισιώσει το έργο, σας προσφέρουμε μιαολοκληρωμένη και ποιοτική πρόταση για την διακόσμηση του χώρου σας. Η Γκαλερί Διαμαντή εδώ και πολλά χρόνια προσφέρει ποιοτικά έργα διακόσμησης όχι μόνο για την Βέροια αλλά και για όλη την Ελλάδα.

Όπως πάντα χαρακτικάμεταξοτυπίεςκαθρέπτες, Πίνακες Ζωγραφικής,ΚορνίζεςΚουρτινόξυλα, Ξυλόγλυπτες Εικόνες και άλλα αντικείμενα τέχνης έρχονται να προστεθούν στη συλλογή μας προσφέροντας ολοκληρωμένες διακοσμητικές προτάσεις.

 

      Και στα δύο καταστήματα της Γκαλερί Διαμαντή θα βρείτε τα πάντα όσον αφορά πίνακες ζωγραφικήςκορνίζεςαφίσεςκαμβάδεςκαι αντίγραφα έργων τέχνης στις πιό ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Διαθέτουμε έργα πολλών Ελλήνων  καλλιτεχνών όπως:  ΓΕΩΡΓΙΤΖΙΚΗΣΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ,ΖΑΦΕΙΡΙΟΥΖΕΝΕΤΖΗΣΚΑΓΙΑΚΑΤΣΑΒΟΣΚΟΥΣΙΔΟΥΜΑΡΝΑΙΖΟΥ,ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥΜΠΕΛΕΓΡΗΠΑΠΑΔΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣΠΕΡΓΑΝΤΑΠΕΡΗΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ,ΠΙΛΙΤΣΙΔΗΣΡΗΓΟΥΛΗΣΣΕΡΕΜΕΤΗΣΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ καθώς και πολλών άλλων.

 

      Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή και για εμάς να επισκεθείτε κάποιο από τα καταστήματά μας στην Βέροια και να μας δώσετε την ευκαιρία να σας εξυπηρετήσουμε όπως οι άνθρωποι της Γκαλερί Διαμαντή μόνο ξέρουν!

 

 

 

 

Η Γκαλερί Διαμαντή μπορεί να σας εξυπηρετήσει σε δύο εύκολα προσβάσιμα καταστήματα στο κέντρο της Βέροιας

 

 

Γκαλερί Διαμαντή ΙΙ Π. Τσαλδάρη 19