ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

You May Also Like

Αλμπουμ

Επιχειρήσεις » Οικία » Θέρμανση & Κλιματισμός » Γ.Δ. Δαδόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Γ.Δ. Δαδόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε.

Phone
2331063494-6947 848708

Περιγραφή


Καλώς Ήρθατε στην σελίδα μας! 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκευθείτε τον προσωπικό μας ιστότοπο
www.dadopoulos.gr

Γ.Δ.ΔΑΔΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Η επιχείρηση Γ. Δ. ΔΑΔΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 1992 με σκοπό την παροχή υπηρεσιών στους τομείς της ψύξης, θέρμανσης, κλιματισμού αλλά και την διάθεση συναφών προϊόντων, δημιουργώντας έτσι ολοκληρωμένα πακέτα υποστήριξης των πελατών της. 

Το βασικό αντικείμενο της επιχείρησης είναι οι ψυκτικές εγκαταστάσεις, οι επισκευές παντός τύπου ψυκτικών μηχανημάτων & εγκαταστάσεων, η υπεύθυνη τεχνική υποστήριξη των πελατών μας και μετά την πώληση, η διαρκής παρακαταθήκη σε ψυκτικά μηχανήματα και υλικά, το άμεσο service των πελατών μας με συνεργεία που κατέχουν την άδεια του τεχνικού ψυκτικού & την άδεια του τεχνίτη ψυκτικού. 

Τον Σεπτέμβριο του 2005 δημιουργήσαμε την παρούσα ιστοσελίδα από την οποία μπορείτε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που παρέχουμε, να επικοινωνήσετε μαζί μας, αλλά και να κάνετε τις αγορές σας με ευκολία και ασφάλεια, αφού η ιστοσελίδα λειτουργεί και ως ηλεκτρονικό κατάστημα. 

 

      ΨΥΞΗ 

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ψυκτικών θαλάμων όπως επίσης και την επισκευή και συντήρηση παντώς τύπου ψυκτικών μηχανημάτων και κλιματιστικών. 
Επίσης διαθέτουμε πλήρη γκάμα ψυκτικών μηχανημάτων και υλικών. 

     ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ 

Στον τομέα του κλιματισμού η Γ. Δ. ΔΑΔΟΠΟΥΛΟΣ αντιπροσωπεύει την Γαλλική εταιρεία ELECTRA που καλύπτει όλη τη γκάμα των κλιματιστικών μονάδων (τοίχου, δαπέδου, οροφής, κασέτες, ντουλάπες, ημικεντρικά) και στα ημικεντρικά συστήματα τα RUUD Αμερικής. 
Αναλαμβάνει όμως την τοποθέτηση παντός τύπου κλιματιστικών από συνεργεία εφοδιασμένα με την άδεια του ψυκτικού καθώς επίσης και το service των κλιματιστικών μονάδων. 

     ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ 

Στον κλάδο του εξαερισμού αναλαμβάνουμε τη μελέτη, την προμήθεια μηχανημάτων και αεραγωγών και την εγκατάσταση. 
Οι συνεργάτες μας μηχανολόγοι, τα κατάλληλα μηχανήματα και η σωστή τοποθέτησή τους εγγυώνται τέλεια αποτελέσματα.
 

     ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
 

Στον εξοπλισμό της κουζίνας υπάρχει πλούσια γκάμα συσκευών ρεύματος και υγραερίου για κάθε σας ανάγκη. Στις ανοξείδωτες κατασκευές έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε οποιαδήποτε διάσταση σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρους σας.