ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

You May Also Like

Αλμπουμ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Phone
6978409111

Περιγραφή

Eco clean
Θεσσαλονίκης 3, Βέροια
Τηλ. 2331125267 / 6978409111


 


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Πλύσιμο Σασί Αυτοκινήτου
  • Γρήγορο πλύσιμο του κάτω μέρους του αυτοκινήτου σας. Εγγυόμαστε άμεσα και δραστικά καθαρισμό απέναντι σε λάσπες και χώματα  στο σασί του αυτοκινήτου σας.Πλύσιμο κινητήρα αυτοκινήτου

  • Η κινητήριος δύναμη του οχήματός μας δεν θα μπορούσε να παραμεληθεί και να μην βρίσκεται στις άμεσες προτεραιότητές μας. Στις υπηρεσίες μας συγκαταλέγεται και το πλύσιμο της μηχανής του αυτοκινήτου σας. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό –. γυάλισμα του κινητήρα του αυτοκινήτου σας με την χρήση νερού και ατμού .Ένας καθαρισμός που γίνετε με κορυφαία προϊόντα της αγοράς, μη βλαβερά για τον άνθρωπο.

Τέλος με την ολοκλήρωση του καθαρισμού όλα τα πλαστικά μέρη περνιούνται με ειδικό γαλάκτωμα το οποίο τα προστατεύει και τα ενυδατώνει.


Εσωτερικό και εξωτερικό πλύσιμο αυτοκινήτου
  • Προστατεύουμε την επιφάνεια του αυτοκίνητου σας χρησιμοποιώντας ελάχιστη ποσότητα νερού και προϊόντα ελεγμένα ,ακίνδυνα για εσάς και τα παιδία σας . Λεπτομερή και βαθύ καθαρισμό εξωτερικά, καθώς και ευεργετικός ι στην καμπίνα, διότι μαζί με τον καθαρισμό γίνεται και πλήρης απολύμανση, καθυστερώντας την επανεμφάνιση σκόνης και μικροβίων.

Ξεθάμπωμα φαναριών


Τα φανάρια των αυτοκινήτων είναι κατασκευασμένα από πλαστικό. Για το λόγο αυτό οι φθορές από τον ήλιο, την βροχή, την υγρασία και το καυσαέριο είναι μεγάλες με αποτέλεσμα τα φανάρια να μην δίνουν το φως που είναι απαραίτητο για την ασφάλειά σας. Τώρα με ένα ιδιαίτερο χαμηλό κόστος και χωρίς να χρειάζεται η αντικατάστασή τους επιτυγχάνεται η επαναφορά τους μέχρι 99%.

 

Εξωτερικό γυάλισμα αυτοκινήτου

Σε απλά ή μεταλλικά χρώματα διπλής ή μονής επίστρωσης, οι κλιματολογικές συνθήκες της χώρας μας, οι βούρτσες των πλυντηρίων, η συνεχής αμμοβολή που δέχεται η επιφάνεια του οχήματός σας από τη σκόνη , τραυματίζουν και καταστρέφουν την επιφάνεια του χρώματος, προσδίνοντας μια θαμπάδα στο όχημά σας η οποία υποβαθμίζει την εξωτερική του εμφάνιση, μειώνοντας σταθερά και καθημερινά την όψη και την αξία του οχήματος.


Βιολογικός καθαρισμός

Ο ολικός βιολογικός καθαρισμός αποτελείται από:Καθάρισμα σε κολόνες, πλαϊνά, καθίσματα και ζώνες ασφαλείας


Συντήρηση και γυάλισμα πλαστικών και ελαστικών τμημάτων
Καθαρισμός και συντήρηση δερμάτινων επενδύσεων
Καθαρισμός τζαμιών
Καθαρισμός ταπέτων και ταπετσαρίας πατώματος
Πορτμπαγκάζ