ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

You May Also Like

Αλμπουμ

Επιχειρήσεις » Τρόφιμα » ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΝΤΑΜΠΩΣΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΝΤΑΜΠΩΣΗΣ

Phone
2331097648, 6972681743

Περιγραφή

ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΝΤΑΜΠΩΣΗΣ


Κόμβος Κουλούρας, Ημαθία

Μπορείτε να επισκεφθείτε και τη νέα μας ιστοσελίδα στη διεύθυνση
 www.stalida.gr για να μάθετε περισσότερα για το ελαιόλαδο Stalida.


Stalida 100% έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, από την παραγωγή απευθείας στο τραπέζι σας
Η Stalida είναι ένα νέο "οικογενειακό" προϊόν με μοναδική γεύση και υψηλής ποιότητας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο που παράγεται στο Νομό Ημαθίας από την οικογένεια Νταμπώση και ήρθε για να κάνει το μεσημεριανό σας τραπέζι πιο υγιεινό και γευστικό. Η παραγωγή ξεκινάει από ιδιόκτητους ελαιώνες της οικογένειας Νταμπώση και η διαδικασία μέχρι την τυποποίηση πραγματοποιείται στο ιδιόκτητο ελαιοτριβείο της οικογένειας.
Εγγυόμαστε για την ποιότητα αλλά και γευστικότητα του ελαιόλαδου Stalida καθώς όλη η διαδικασία γίνετε με πολύ φροντίδα αλλά και ελέγχους ποιότητας με σκοπό και στόχο να έχετε κι εσείς στο τραπέζι σας ένα προϊόν που θα νοστιμεύει το φαγητό και τη σαλάτα σας.

Μπορείτε να προμηθευτείτε αλλά και να δοκιμάσετε εκείνη τη στιγμή του ελαιόλαδο Stalida, στο ελαιοτριβείο μας, στην Κουλούρα, ή να το παρηγγείλετε στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας και να το παραλάβετε χωρίς έξοδα αποστολής (για την πόλη της Βέροιας).ΝΤΑΜΠΩΣΗΣ    


Στοιχεία Επικοινωνίας:
Νταμπώσης Ιωάννης
Τηλ.: 23310 97648
Κιν.: 697 269 1743
www.stalida.gr
damposis@yahoo.gr

Ελαιοτριβείο ψυχρής έκθλιψης

 
ΝΤΑΜΠΩΣΗΣ

 
Ελαιόλαδο και Υγεία 

Το ελαιόλαδο είναι το κύριο συστατικό της Μεσογειακής διατροφής η οποία είναι ευρέως γνωστή για τα πλεονεκτήματα της. Ωστόσο οι διαφορές στις μεθόδους επεξεργασίας είναι αυτές που καθορίζουν την επίδραση που θα έχει στην ανθρώπινη υγεία. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο είναι ένας φυσικός χυμός με την ελάχιστη επεξεργασία, προϊόν ψυχρής έκθλιψης και συνεπώς διατηρεί όλες τις βιταμίνες , τα απαραίτητα λιπαρά οξέα και τα θρεπτικά συστατικά του καρπού της ελιάς. Για την ακρίβεια το ελαιόλαδο είναι το μοναδικό φυτικό έλαιο το οποίο δεν υφίσταται καμία χημική επεξεργασία. 
Τα φυσικά αντιοξειδωτικά τα οποία διατηρούνται με την παραπάνω μέθοδο, περιλαμβάνουν πολυφαινόλες και βιταμίνη Ε. Αυτά τα συστατικά είναι τόσο ωφέλιμα για την υγεία μας ώστε μας προστατεύουν από τη καταστροφή των κυττάρων, η οποία οφείλεται στη δράση των ελευθέρων ριζών.
Τα μονοακόρεστα λιπαρά οξέα του ελαιολάδου έχουν ευεργετική επίδραση στα λιπίδια του αίματος, μειώνοντας την οξείδωση της  LDL(κακής χοληστερίνης) και ελέγχοντας έτσι το επίπεδο της.
Το ελαιόλαδο είναι ο μεγαλύτερος φορέας αυτών των λιπαρών οξέων τα οποία είναι υπεύθυνα για την καλή λειτουργία της καρδιάς και την προστασία της από τη στεφανιαία νόσο.
Πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει ότι το ελαιόλαδο όχι μόνο μειώνει τα επίπεδα της χοληστερόλης, αλλά επίσης προστατεύει από την εμφάνιση καρκίνου του μαστού και του παχέως εντέρου. Επίσης εμποδίζει την θρόμβωση των αρτηριών, μειώνει την αρτηριακή πίεση, βελτιώνει τη ροή του αίματος και μειώνει τα περιστατικά χολολιθίασης. 
Το ελαιόλαδο δεν είναι μόνο πλήρως ανεχθές από το στομάχι εξαιτίας της μεγάλης περιεκτικότητας του σε ελαϊκό οξύ, αλλά είναι μοναδικό και στην ικανότητα του να διατηρεί όλα τα θρεπτικά συστατικά ενώ θερμαίνεται κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.
 

Σας ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε.