ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

You May Also Like

Αλμπουμ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Φωτοδεσμός Μιχάλη Ασικίδη

Phone
2331024975/6972233349

Περιγραφή

Καλωσήλθατε στην ιστοσελίδα μας στην Topiki-agora!

 

 Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας καθώς και να
δείτε δείγματα απο τις δουλειές μας και στον προσωπικό μας ιστότοπο. 

 

http://www.fotoasikidis.gr/

 Φωτοδεσμος Μιχάλης Ασικίδης

 

 

 

     

 

 

       «ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ»

 

 

    Το 1957 ο Δήμος Ασικίδης μαζί με τρεις συνεργάτες ανοίγουν το    φωτογραφείο με την επωνυμία «ΦΩΤΟ     ΑΣΙΚΙΔΗ» στην οδό    Μητροπόλεως απέναντι από τον ομώνυμο ιερό ναό. Λόγω της δύσκολής    οικονομικής κατάστασης σταδιακά αποσύρονται οι υπόλοιποι συνεργάτες    και ο Δήμος Ασικίδης μόνος του και με πολλές θυσίες συνεχίζει να    προσφέρει στην κοινωνία της Βέροιας τις φωτογραφικές υπηρεσίες του.    Γάμοι, βαφτίσεις, γενέθλια, σχολικές εκδρομές αλλά και πλούσιο      φωτορεπορτάζ από την αγαπημένη του ποδοσφαιρική ομάδα της Βέροιας,   είναι τα κύρια αντικείμενα της δραστηριότητάς του. Με την συνέπεια του,    την εργατικότητά του και τον   γλυκό του χαρακτήρα γίνεται αγαπητός από    τους συμπολίτες του και συνδέει το όνομά του με την φωτογραφική τέχνη    στην πόλη της Βέροιας..

 

   Το 1987 αρρωσταίνει σοβαρά και η επιχείρηση περνά στη νύφη του    Βικτωρία που μαζί με τον γιο του Μιχάλη αναλαμβάνουν την επιχείρηση.

   Το 1995 ο Δήμος Ασικίδης πεθαίνει λίγες μέρες πριν την ολοκλήρωση της πρώτης ανακαίνισης του καταστήματος και στο πέρασμα του στην ψηφιακή τεχνολογία. Με πλούσιο και σύγχρονο εξοπλισμό και νέους συνεργάτες, η επιχείρηση γνωρίζει αλματώδη ανάπτυξη.


Το 2000 η επιχείρηση μετακομίζει σε διπλανό ιδιόκτητο κατάστημα και παράλληλα με την φωτογραφία, αναπτύσσει την λήψη και την επεξεργασία του βίντεο, προσφέροντας πρωτοπόρες παροχές και στον τομέα αυτόν.

 

Το 2008 η επιχείρηση αποκτά ιδιόκτητο Στούντιο, εξοπλισμένο με το πιο σύγχρονο εξοπλισμό, για καλλιτεχνική και διαφημιστική φωτογράφηση καθώς και για τις ανάγκες του βίντεο. Παράλληλα εντάσσεται στο δίκτυο φωτογραφικών καταστημάτων «Φωτοδεσμός» που αποτελείται από τα μεγαλύτερα καταστήματα στην Ελλάδα, δίνοντας έτσι την δυνατότητα ανάπτυξης του εμπορικού τομέα με τις πολύ χαμηλές τιμές που εξασφαλίζει.
Το 2009 δύο νέες δραστηριότητες έρχονται να προστεθούν στις παροχές της επιχείρησης. Με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα κατασκευάζει ψηφιακά άλμπουμ όλων των μεγεθών και εκτυπώνει ανεξίτηλες φωτογραφίες σε κεραμικά και πορσελάνες, αναπτύσσοντάς έτσι και την χονδρική πώληση σε όλη την Ελλάδα.
Το 2014 ανακαινίζεται πλήρως το κατάστημα και αποκτά νέο «χαρακτήρα» ώστε να ανταποκρίνεται, τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά, στις νέες απαιτήσεις της υψηλής τεχνολογίας. Παράλληλα γίνεται αντικατάσταση όλων των μηχανημάτων εκτύπωσης φωτογραφιών με νέα χωρίς την χρήση χημικών, συμβάλλοντας έτσι στην υγεία των εργαζόμενων και στην προστασία του περιβάλλοντος.

 

Η επιχείρηση με την καθοδήγηση του Μιχάλη Ασικίδη, γιο του ιδρυτή της Δήμου Ασικίδη, αποτελεί πλέον ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και σύγχρονα φωτογραφικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

 

    

 

 

Φωτογράφηση

Η μεγάλη μας εμπειρία στη δημιουργική φωτογράφιση, μας ώθησε να δώσουμε μια άλλη διάσταση στη φωτογραφία αναδεικνύοντας τη μαγεία της στιγμής μέσα από μια πιο καλλιτεχνική ματιά. Όλες οι φωτογραφίες επεξεργάζονται με μεράκι και αγάπη για ένα πραγματικά καλό αποτέλεσμα.