ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

You May Also Like

Αλμπουμ

Επιχειρήσεις » Διάφορα » Βιβλιοπωλεία » ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ

Phone
2331024672 Fax: 2331075315

Περιγραφή

Βιβλιοπωλείο " ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ "


Τρεμπεσίνας 12 & Γωνία Κονίτσης 
Τηλ. 2331024672  Fax: 2331075315To iliotropiobooks είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) που δημιούργησε το βιβλιοχαρτοπωλείο ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ που λειτουργεί στη Βέροια από το 1990.

Είμαστε μία κατά βάση οικογενειακή επιχείρηση που ξεκινώντας από ένα μικρότερο κατάστημα γρήγορα μεγαλώσαμε, επεκταθήκαμε, ανανεωθήκαμε και αποτελούμε τα τελευταία χρόνια ίσως το μεγαλύτερο βιβλιοχαρτοπωλείο στη Βέροια.

Πρωταρχικός μας στόχος, όλα αυτά τα χρόνια, ήταν πάντα να προσφέρουμε ποικιλία και πληρότητα στα είδη μας.

Κατά την διάρκεια της πορείας μας συνεχίσαμε να εμπλουτίζουμε τα προϊόντα μας και σήμερα στο βιβλιοπωλείο μας μπορεί κανείς να βρει βιβλία για παιδιά και για μεγάλους (λογοτεχνία, βοηθήματα, λεξικά, ξενόγλωσσα βιβλία εκμάθησης γλωσσών, λευκώματα αλλά και βιβλία ΟΕΔΒ και πολλά), γραφική ύλη (στυλό, μαρκαδοράκια, κλπ), σχολικά είδη (τσάντες, κασετίνες, χάρτες, κλπ), είδη για τον εξοπλισμό, την οργάνωση και την αρχειοθέτηση του γραφείου (κλασέρ, συρραπτικά, κλπ), είδη λογιστηρίου (σφραγίδες, τιμολόγια κλπ) είδη χειροτεχνίας και ζωγραφικής, τόσο για το νηπιαγωγείο και το σχολείο όσο και για χόμπι, αλλά και εκπαιδευτικά παιχνίδια, παζλ και πολλές προτάσεις δώρων. Με πλούσιο υλικό και αμέτρητους κωδικούς στη διάθεση σας, έχουμε οργανώσει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με ένα συνεχή συγχρονισμό με το φυσικό μας κατάστημα ώστε να είναι κατά το δυνατόν ενημερωμένο για την διαθεσιμότητα των προϊόντων μας, προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των καταναλωτών μας.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα επεκτείνουμε συνεχώς την γκάμα των προϊόντων μας για να σας προσφέρουμε μεγαλύτερη ποικιλία για τις επιλογές σας με τα είδη που υπάρχουν ήδη στο φυσικό μας κατάστημα. Για το λόγο αυτό, με χαρά θα είμαστε δίπλα σας, να σας βοηθήσουμε για προιόντα που δεν βρίσκεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή στις εναλλακτικές επιλογές των αγορών σας. 


Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτό που ψάχνετε με e-mail στη διεύθυνση info@iliotropiobooks.gr ή ακόμα και να αφήσετε τα στοιχεία σας, την ώρα που επιθυμείτε να σας καλέσουμε κι εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

 

Ωράριο λειτουργίας καταστήματος:

Δευτέρα έως Παρασκευή: 8.30 - 14.30 & 17.30 - 21.00 

Σάββατο: 8.30 - 14.30