ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

You May Also Like

Αλμπουμ

Επιχειρήσεις » Υγεία & Fitness » Γιατροί » ΙΑΤΡΕΙΟ-ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ LASER ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΑΝΘΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΙΑΤΡΕΙΟ-ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ LASER ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΑΝΘΗ

Phone
2331077744, 6986674573

Περιγραφή

ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΑΝΘΗ


ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Η αισθητική ιατρική αποτελεί μια συνεχώς αναδυόμενη επιστήμη, που συμβάλει σημαντικά στη καλή ψυχική και σωματική υγεία των ανθρώπων κάθε ηλικίας. Η ιατρός Καλαφάτη Ανθή, στο ιατρείο της στη Βέροια, πραγματοποιεί ένα πλήθος υπηρεσιών για πρόσωπο και σώμα, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους.

​Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια της και ανανεώστε το σώμα και το πρόσωπο σας με τις πιο ασφαλείς μεθόδους αισθητικής ιατρικής!

Ενδεικτικός τιμοκατάλογος υπηρεσιών:

 1. Laser Αποτρίχωσης SOPRANO ICE PLATINUM
 2. Vampire Face Lift
 3. Θερμοπληξία Ευρυαγγείων
 4. BOTOX 50 units αισθητική προσώπου
 5. BOTOX 100units για ημικρανία
 6. 20 Νήματα Προσώπου
 7. Υαλουρονικό Οξύ  
 8. Tattoo Φρυδιών
 9. Δερμοαπόξυνση 
 10. Μεσοθεραπεία
 11. Ενέσιμη λιπόλυση

1. Laser Αποτρίχωσης SOPRANO ICE PLATINUM

Το Soprano ICE Platinum αποτελεί τη νέα γενιά λέιζερ αποτρίχωσης! Συνδυάζει ταυτόχρονα τρία διαφορετικά μήκη κύματος σε μία μόνο κεφαλή, στοχεύοντας σε διαφορετικά βάθη του δερματικού ιστού καθώς και σε διαφορετικές ανατομικές δομές εντός του θύλακος της τρίχας. Συνδυάζοντας το επίπεδο απορρόφησης και διείσδυσης τριών διαφορετικών μήκων κύματος με την καλυπτικότητα, την άνεση στη θεραπεία και το χαμηλό κόστος συντήρησης ενός διοδικού λέιζερ, το Soprano ICE Platinum επιτυγχάνει την πλέον σύγχρονη, ασφαλή και πλήρη θεραπεία αποτρίχωσης.
 

 image-356550-foto1-d3d94.jpg


 
Το Soprano ICE Platinum προσφέρει το συνεργικό όφελος των τριών πιο αποτελεσματικών μηκών κύματος για την αποτρίχωση ως εξής:
 

Τεχνολογία Alex

Τεχνολογία Speed™

Τεχνολογία YAG

Dual Mode – SHRTM & HR Modes

 
 

2. Tattoo Φρυδιών

Το tattoo φρυδιών αποτελεί ένα είδος ημιμόνιμου τατουάζ, κατάλληλο για την περιοχή των φρυδιών. Δεν θυμίζει το κλασικό-παραδοσιακό τατουάζ, καθώς η χρωστική ουσία που χρησιμοποιείται για την εφαρμογή του, δεν εισχωρεί βαθιά στο δέρμα. Για το λόγο αυτό, δεν διαρκεί μόνιμα, αλλά για περίπου 3,5 με 4 χρόνια. Με το tattoo φρυδιών, μπορούμε να δώσουμε μάκρος στο φρύδι, να το κάνουμε πιο πυκνό, να του αλλάξουμε τελείως σχήμα, να το σηκώσουμε και να δώσουμε την αίσθηση του mini lift. Δεν είναι καθόλου επώδυνο!
 
Η τιμή του είναι στα 120€ και το επαναληπτικό στα 60€.
 
 
 

3. Vampire Face Lift

Η νέα μόδα στην αναγέννηση και ανανέωση του δέρματος προστάζει vampire face lift. Στη συγκεκριμένη αισθητική θεραπεία χρησιμοποιείται αυτόλογο αίμα και το μυστικό της εφαρμογής αυτής κρύβεται στα αιμοπετάλια και τους αυξητικούς παράγοντες που αυτά απελευθερώνουν όταν τα διεγείρουμε με χλωριούχο ασβέστιο. 

​Στο ιατρείο της ιατρού Καλαφάτη Ανθής, η παροχή αυτή δίνεται ως δώρο στους πελάτες που κάνουν τουλάχιστον δυο αισθητικές πράξεις.
 
 

 
 

4. Θερμοπληξία

Οι ευρυαγγείες είναι παθολογικά διατεταγμένα αγγεία του δέρματος που σε σχέση με τους κιρσούς είναι μικρότερης διαμέτρου και βρίσκονται επιφανειακά στο δέρμα, μεταξύ δέρματος και υποδορίου. Είναι ένα πρόβλημα κυρίως αισθητικό, άλλα και παθολογικό. Το γυναικείο φύλο προσβάλλεται πιο συχνά από τη συγκεκριμένη πάθηση.
 
Στην περιοχή του προσώπου, οι ευρυαγγείες εμφανίζονται πιο συχνά λόγω των παρακάτω παραγόντων:
 • Υπέρμετρη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία (ιδιαίτερα σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες)
 • Προσβολή από τη ροδόχρου νόσο (δερματική νόσος αγνώστου αιτιολογίας)
 • Κληρονομικότητα 
 • Αποτρίχωση με κερί ή τσιμπιδάκι (δημιουργούνται υποδερμικοί τραυματισμοί των ιστών και των αγγείων).
Συνήθως, οι ευρυαγγείες στο πρόσωπο είναι ασυμπτωματικές, μπορούν όμως να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό την αυτοπεποίθηση σας, εάν δεν προβείτε εγκαίρως σε θεραπεία. Στο ιατρείο της ιατρού Καλαφάτη Ανθής, μπορείτε άμεσα και οικονομικά να απαλλαγείτε από τις ευρυαγγείες, με τη βοήθεια της συσκευής θερμοπηξίας TC3000, η οποία χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία της μπορεί να σας θεραπεύσει αποτελεσματικά και απλά, από τις ευρυαγγείες, τις κόκκινες κηλίδες και τη ροδόχρου νόσο. Η συσκευή TC3000 παράγει κύματα υψηλής συχνότητας (4 million Hertz) και μέσω μιας τριχοειδούς βελόνας (διαμέτρου 0,075 - 0,15 mm) αποδίδει με παλμικό τρόπο, θερμική ενέργεια που προξενεί εστιασμένη θερμοπληξία και διακόπτει τη ροή του αίματος στο αγγείο. Έτσι, εξαλείφει ευρυαγγείες, κόκκινες κηλίδες, ροδόχρου νόσο, χωρίς να προξενεί βλάβες στην επιδερμίδα και τους παρακείμενους ιστούς.
 
image-178136-thermopixia.jpg
 
image-178138-thermopixia2.jpg
 
 

 
 
 

5. Νήματα

Τα νήματα PDO είναι απορροφήσιμα αγγειοχειρουργικά νήματα και υδρολύονται σε H2O και CO2. Χρησιμοποιώντας μια πολύ λεπτή βελόνα όπως αυτή του βελονισμού, εισάγουμε κάτω από το δέρμα πολλά νήματα δημιουργώντας έναν ιστο-δίχτυ στήριξης και ανόρθωσης. Τα νήματα αυτά υδρολύονται με την πάροδο του χρόνου και παράγουν κολλαγόνο. Διαρκούν περίπου 1,5 χρόνο και εφαρμόζονται σε όλες τις περιοχές του προσώπου
και του σώματος.

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Το Υαλουρονικό οξύ είναι μια γλυκοζαμίνη πρωτεΐνη, δηλαδή ένα μόριο που υπάρχει στη φύση και αποτελεί κύριο δομικό συστατικό του ανθρωπίνου οργανισμού. Επίσης, το υαλουρονικο οξύ, όπως η ελαστίνη και το κολλαγόνο, παράγονται από τους ινοβλάστες και έχουν ελαστικές και κολλώδεις ιδιότητες.
 
Με την πάροδο του χρόνου, οι ινοβλάστες λιγοστεύουν και εκφυλίζονται με αποτέλεσμα το δέρμα να χάνει τον όγκο και την σφριγηλότητα του. Το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ, το οποίο μπορεί να δεσμεύσει 1000 φορές το βάρος του σε νερό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να δώσει πίσω στο δέρμα σας το χαμένο όγκο και την ελαστικότητα του. Οι μορφές του υαλουρονικού οξέως ποικίλουν. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς μερικά είναι αμφιβόλου ποιότητας και σίγουρα θα επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα.
 
Η ιατρός Καλαφάτη Ανθή, χρησιμοποιεί αποκλειστικά το υαλουρονικό οξύ, Restylane. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι το πρώτο ενέσιμο εμφύτευμα που πέρασε τον έλεγχο των προτύπων ασφαλείας του FDA, στις ΗΠΑ. Είναι καθαρό, μη ζωϊκό υαλουρονικό οξύ και έτσι, ο κίνδυνος για εμφάνιση υπερευαισθησίας είναι ελάχιστος. Η εφαρμογή είναι σύντομη και ανώδυνη.


Επισκεφτείτε το χώρο της ιατρούΚαλαφάτη ΑνθήςστηΒέροια, επί της οδού Μεγάλου Αλέξανδρου 35 και βρείτε με τη βοήθεια της, τις ιδανικές και ταυτόχρονα οικονομικές λύσεις, προκειμένου να νιώσετε νέα και όμορφη ξανά!


BOTOX


Το Βotox αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις του 20ου αιώνα όσο αφορά την αισθητική του προσώπου. Είναι η εμπορική ονομασία ενός φαρμάκου το οποίο περιέχει ως δραστική ουσία μια φυσική επεξεργασμένη ουσία τη Bοτουλίνη τοξίνη. Η συγκεκριμένη ουσία παράγεται στη φύση από το αναερόβιο βακτηρίδιο CLOSTRIDIUM BOTULINUM και δρα μόνο στους μύες που εγχύεται, για διάστημα που διαρκεί από 5 μέχρι 6 μήνες.
 
Το ΒΟΤΟΧ χρησιμοποιείται επιπλέον για ιατρικούς λογούς, όπως στις εξής περιπτώσεις:
 • Υπεριδρωσία

  Η υπερβολική παραγωγή ιδρώτα στη μασχαλιαία χώρα, στις παλάμες και στα πέλματα, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την καθημερινότητα των ανθρώπων. Για παράδειγμα, η υπεριδρωσία στις παλάμες, δυσχεραίνει τη χειραψία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Επίσης, οι γυναίκες με υπεριδρωσία στα πέλματα, δεν μπορούν να φορέσουν παπούτσια με τακούνι. Επιπλέον, η μασχαλιαία υπεριδρωσία περιορίζει τις ενδυματολογικές επιλογές των πασχόντων, καθώς δεν μπορούν να φορούν συγκεκριμένα χρώματα ρούχων.
   
  Γενικά, το φαινόμενο της υπεριδρωσίας φέρνει τον ασθενή σε αμήχανη κατάσταση μπροστά σε τρίτα άτομα. Η εφαρμογή ΒΟΤΟΧ, δυο φορές το χρόνο είναι η πλέον αποτελεσματική λύση, για την αντιμετώπιση της δυσάρεστης αυτής κατάστασης.
   
  image-178083-yperidrosia.jpg
 • Ημικρανία

  Η χρόνια ημικρανία ταλαιπωρεί πολλούς ανθρώπους σε καθημερινή βάση και κυρίως τις γυναίκες. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, το ΒΟΤΟΧ μπορεί να σας απαλλάξει από τις ημικρανίες και την εντατική χρήση φαρμάκων, που χρησιμοποιούσατε για την αντιμετώπιση του πόνου από τις ημικρανίες. Βελτιώνει την ποιότητα ζωής σας και σας χαρίζει αναζωογόνηση και ευεξία!
   
  image-178082-imikranies.jpg

 • Πάρεση προσωπικού νεύρου
 • Βλεφαρόσπασμος                                              
Ιατρική Αισθητική

Οι πιο συνηθισμένες περιοχές εφαρμογής στο πρόσωπο είναι οι οριζόντιες ρυτίδες του μετώπου, οι κάθετες ρυτίδες ανάμεσα στα φρύδια (συνήθως σε συνδυασμό με υαλουρονικό οξύ ώστε να γεμίσουν συγχρόνως), οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας), στα μάγουλα για μικρή ανασήκωση της μύτης, επιλεκτικά στο άνω χείλος στις ρυτίδες του καπνιστού, στις ρυτίδες της γωνίας του στόματος (λυπημένη έκφραση) και στο λαιμό (ταινίες λαιμού).