ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

You May Also Like

Αλμπουμ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

LITTLE PIANO SCHOOL

Phone
2331072899 / 6944228801

Περιγραφή


Αφεντούλη Άννα


Τμήματα

18 μηνών έως 3 ετών

3 έως 5 ετών

5 έως 7 ετών 


 

Το Little piano school είναι μια μέθοδος εκμάθησης μουσικής, με βασικό όργανο το πιάνο, εμπνευσμένη από την Kim Monica Wright το 1986.Βασίζεται στην ολιστική μέθοδο διδασκαλίας, σύμφωνα με την οποία οι μαθητές μαθαίνουν να επεξεργάζονται νοήματα, ιδέες, ερεθίσματα, συναισθήματα μέσα από ομαδικές και ατομικές εμπειρίες και καλούνται να γράφουν, να διαβάζουν και να συζητούν μέσα σ’ ένα φυσικό, φιλικό και μη ανταγωνιστικό περιβάλλον. Έτσι αναπτύσσουν στο βέλτιστο βαθμό την προσωπικότητα τους. Εξάλλου η μουσική είναι μια γλώσσα επικοινωνίας, με τα δικά της μοναδικά σημάδια.

 

ΑΡΧΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥ

ΠΙΑΝΟ: Ο αρχηγός της παρέας, πέρα από ένα ολοκληρωμένο μουσικό όργανο μεταμορφώνεται ανάλογα τις ανάγκες της κάθε ηλικίας στο τέλειο παιχνίδι για να εκφραστούν τα παιδιά και σταδιακά ν’ αναπτύξουν τις δεξιότητές τους όσο μεγαλώνουν.
ΧΡΩΜΑ: Κάθε νότα έχει το δικό της χρώμα για να είναι εύκολα αναγνωρίσιμη.
ΠΑΙΧΝΙΔΙ: όλα τα παιχνίδια έχουν ένα μουσικό-διδακτικό στόχο.
ΚΙΝΗΣΗ: Χρησιμοποιούμε το σώμα μας ως μέσο επικοινωνίας....
ΤΡΑΓΟΥΔΙ: εκφράζεται η φωνή, καλλιεργείται η ακοή, εξοικειωνόμαστε με τη μουσική ανάγνωση.
ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ-ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ: Συμβάλλει στη συναισθηματική ανάπτυξη και δημιουργικότητα του παιδιού και μέσα από παραμύθια και ιστοριούλες εδραιώνεται η θεωρία και η ιστορία της μουσικής.

   ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

 

  
 
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΟΜΗ: Τα παιδιά απ’ τη βρεφική ακόμη ηλικία παίζοντας, μαθαίνουν τα πρώτα σημάδια της μουσικής γραφής και ανάγνωσης χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα δύο μουσικά κλειδιά. Έτσι αναπτύσσονται ιδανικές βάσεις για όλα τα μουσικά όργανα.
ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΠΙΑΝΟ: Το πιάνο είναι ένα μουσικό όργανο με άπειρες δυνατότητες και παίζεται χρησιμοποιώντας τη φυσική στάση του σώματος.
ΑΠΟ 17 ΜΗΝΩΝ :Γνωρίζουμε εκ πείρας ότι ακόμη και τα πολύ μικρά παιδιά μπορο...ύν να παίξουν μουσική στο πιάνο .
ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ :Οι ομάδες μας αποτελούνται από 5-7 παιδιά. Αρκετά μικρές για να δουλέψει το καθένα ξεχωριστά και αρκετά μεγάλες για να μπορούμε να μοιραζόμαστε ευχάριστα τα παιχνίδια μας και να υπάρχει αλληλεπίδραση.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ: κανένα παιδί δεν ξεχωρίζει για την ιδιαιτερότητα του και δουλεύουν όλα μαζί πλάι-πλάι μαθαίνοντας το σεβασμό και τις ανάγκες που μπορεί να έχει ο συνάνθρωπός μας.

 

Το μουσικό εργαστήρι της Άννας

 

 

 

Η Άννα Αφεντούλη σας υποδέχεται στο μουσικό της σπίτι με τη μέθοδο Little Piano School που δημιουργήθηκε από την Kim Monica Wright

                                         


Μένει εσείς να έρθετε να δοκιμάσετε! Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2331072899 & 6944228801.    Little piano school Veria/Greece

 

ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ