ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

You May Also Like

Αλμπουμ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

FEATURED

LOUKIDIS CASH & CARRY

Phone
2331042155 / 2331041794

Περιγραφή

Loukidis Cash & Carry
Αριστοτέλους 183, Μακροχώρι, Βέροια
Τηλ. 2331042155


Η εταιρεία  ΑΦΟΙ Ε. ΛΟΥΚΙΔΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στον κλάδο των εκτυπώσεων υλικών συσκευασίας τροφίμων.
Πρωταρχικό της αντικείμενο είναι η παραγωγή χαρτοσακούλας για συσκευασία τροφίμων και η μεταποίηση – εκτύπωση χαρτιού περιτυλίγματος.

Ο Λουκίδης Ευστάθιος το 1980 ίδρυσε μια μικρή επιχείρηση στο Μακροχώρι Βέροιας με αντικείμενο την παραγωγή χαρτιού περιτυλίγματος. Ο αδιάκοπος αγώνας, η επιμονή και υπομονή ήταν η συνταγή της καθιέρωσης του στον κλάδο των εκτυπώσεων.
 
Το 1992 μεταφέρεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Αριστοτέλους 183 στο Μακροχώρι.

Το 1998 με την είσοδο της δεύτερης γενιάς, η επιχείρηση προχωράει στον εφοδιασμό μιας γραμμής παραγωγής για κατασκευή χαρτοσακούλας.
 
 To 2005 είναι χρονιά σταθμός για την εταιρεία, είναι η χρονιά που αποκτά τη δεύτερη υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής για χαρτοσακούλα λανσάροντας νέα προϊόντα (χαρτοσακούλα με παράθυρο για συσκευασία άρτου) και βελτιώνει τα ήδη υπάρχοντα με απώτερο σκοπό την κάλυψη των αναγκών του εκάστοτε πελάτη της.
 
 Το 2008 η εταιρεία προχωρεί σε ένα νέο επενδυτικό πρόγραμμα ανανέωσης και ενδυνάμωσης του μηχανολογικού εξοπλισμού της για να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της.

Και τέλος το Σεπτέμβριο του 2016 η επιχείρηση αποφασίζει να  μεταφέρει την παραγωγική της μονάδα σε μεγαλύτερες κτιριακές εγκαταστάσεις στα Ασώματα και στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της πλέον να παρέχει χαρτικά και απορρυπαντικά επαγγελματικής και οικιακής χρήσεως, μια πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων εγγυημένης ποιότητας. 


Εκτός από απορρυπαντικά και χαρτικά, παρέχει καλλυντικά, προϊόντα περιποίησης, είδη οικιακής χρήσης, είδη υγιεινής και ατομικής καθαριότητας. 
Ειδικά στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, η επιχείρηση Loukidis Cash & Carry εμπορεύεται χαρτικά, απορρυπαντικά κ.α. στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.