ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

You May Also Like

Αλμπουμ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ

Phone
2331021211

Περιγραφή

ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ
ΟΥΖΟΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ

Κοντογεωργάκη 41, Βέροια


 

Αυτό είναι το ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ της Βέροιας!!

Πάνω στον πεζόδρομο της Κοντογεωργάκη με Καστανιάς γωνία, άνοιξε το «Μαύρο Πρόβατο» της Βέροιας. Ένα εστιατόριο – μεζεδοπωλείο, σε έναν πολύ ξεχωριστό χώρο με θαυμάσια διακόσμηση, το Μαύρο Πρόβατο έχει ως κοινό παρονομαστή την καλή σχέση ποιότητας-τιμής και το έξυπνο, νόστιμο και ποιοτικό φαγητό.

Ολόκληρη γκάμα από παραδοσιακούς μεζέδες αλλά και σπεσιαλιτέ από το χώρο της ελληνικής δημιουργικής κουζίνας, συνυπάρχουν χωρίς γευστικές υποχωρήσεις στα πιάτα που θα δοκιμάσει όλη η παρέα.


 


Στο «Μαύρο Πρόβατο» θα έχετε την ευκαιρία να αναβαθμίστε την σχέση σας με το αλκοόλ. Ενημερωμένες λίστες κρασιών και εμφιαλωμένων αποσταγμάτων, συνυπάρχουν ταυτόχρονα με τις προσεγμένες επιλογές χύμα προϊόντων από ντόπιους παραγωγούς της περιοχής μας.

Δοκιμάστε καθημερινά ιδιαίτερες γεύσεις με ποιοτικά υλικά, σε έναν από τους πιο όμορφους χώρους εστίασης της πόλης. Οι ανεπανάληπτοι λουκουμάδες τυριών, το πιάτο χωραφιού και οι μοναδικές XXL μπριζόλες μας, αποτελούν ήδη σημείο αναφοράς και γεύσης!

Επισκεφθείτε και γνωρίστε τον ξεχωριστό αυτό χώρο, καθημερινά από τις 13.00 το μεσημέρι, μέχρι και το βράδυ για να νιώστε και εσείς αυτό το κάτι μοναδικό, διαφορετικό, ξεχωριστό για την πόλη μας.