ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

You May Also Like

Αλμπουμ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Phone
2331075128

Περιγραφή


 Βιογραφικό

Η Αρετή Πρέκα, Πτυχιούχος στα Οικονομικά και στη Διοίκηση, με αγάπη όμως για το αντικείμενο της γυναικείας ομορφιάς αλλάζει πορεία και αριστεύει στη σχολή Νέα γενιά Αμάραντος με εξειδίκευση στην Ονυχοπλαστική - Μανικιούρ - Πεντικιούρ με βαθμό 20. Στη συνέχεια παρακολουθεί στη σχολή leader Studies σύμφωνα με τα γερμανικά πρότυπα. Κ. Δ. Β. Μ. El. Si αισθητική και θεραπεία άκρων και παρακολουθεί σεμινάρια από lechat, Prevail, Nail academy top beauty για nail art ΚΑΙ νέες τεχνικές. 

Η κατάρτιση, η εξυπηρέτηση και η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει η Αρετή Πρέκα ήταν άλλωστε αυτά που χάρισαν στο Κέντρο Αισθητικής και Ποδολογίας «Medi Princess» το βραβείο προτίμησης πελατών για το 2020 από τους «Αετούς της Ομορφιάς» που εντοπίζει και βραβεύει τις καλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου.
 


    
  


 

Διεκδικώντας το δικαίωμα στην Ομορφιά

Όταν μια γυναίκα γνωρίζει τι θέλει, γνωρίζει και πώς να το πετύχει! Για τη βελτίωση του πνεύματος δουλεύει μόνη της και για τη βελτίωση της εμφάνισης απευθύνεται στους ειδικούς: στο Ινστιτούτο Ομορφιάς «Medi Princess». Στον cozy και girly χώρο του Ινστιτούτου Ομορφιάς «ΑΡΕΤΗ ΠΡΕΚΑ» θα ανακαλύψετε ότι η Αισθητική είναι επιστήμη, αγάπη και πάθος. Και θα το ανακαλύψετε ακολουθώντας τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν: καινοτόμα προϊόντα, προηγμένη τεχνολογία, αγάπη για την τελειότητα και ασύγκριτη ποιότητα στις υπηρεσίες μας.


ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Στο Ινστιτούτο Ομορφιάς «Medi Princess» μπορείτε να επιλέξετε κλασικές και εξειδικευμένες θεραπείες
Εσείς επιλέγετε αυτό που έχετε ανάγκη, αισθάνεστε ότι θέλει βελτίωση, αυτό που θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα σας δημιουργήσει την καλύτερη διάθεση. Αυτό που θα σας κάνει να χαμογελάσετε! Αυτό είναι και το μυστικό του Ινστιτούτου Ομορφιάς «Medi Princess»
 
 
 
  
 Μανικιούρ- Πεντικιούρ, Υπηρεσίες Ονυχοπλαστικήs
 Ημιμόνημο
  θεραπευτικό πεντικιούρ

 Σχηματισμό Φρυδιών, Βαφή με Χένα
 Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Μανικιούρ - Πεντικιούρ
 Μακιγιάζ
 Μασάζ χαλαρωτικό & κυτταρίτιδας
 Αποτρίχωση
 Περιποίηση προσώπου

  
 
    " Medi Prencess"
        ΠΡΕΚΑ ΑΡΕΤΗ
Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) στη Βέροια
Ραντεβού στα τηλ. : 23310 75128 ή 6975601812
  Medi Princess
 medi_princess_veria