ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

You May Also Like

Αλμπουμ

Επιχειρήσεις » Στυλ & Εμφάνιση » ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΖΩΗ ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΖΩΗ ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ

Phone
2331025130, 66655

Περιγραφή
Το Φαρμακείο Ζωή Μουρατίδου ιδρύθηκε το Μάιο του 2016, και έκτοτε παραμένει σταθερά σημείο αναφοράς στο κεντρικότερο σημείο της Βέροιας στην οδό Βενιζέλου 28. Στα χρόνια λειτουργίας του, δραστηριοποιήθηκε στην λιανική πώληση φαρμάκων και παραφαρμάκων καθώς και στην αντιπροσώπευση ξένων εταιρειών συμπληρωμάτων διατροφής, καλλυντικών και εξειδικευμένων προϊόντων υγείας.


Το Φαρμακείο Ζωή Μουρατίδου υπήρξε πρωτοπόρο σε προσφορές σε προϊόντα υγείας, ομορφιάς, καλλυντικά επώνυμων εταιρειών, βρεφικά είδη & παιχνίδια, βιταμίνες, ειδικά προϊόντα για αθλητές, πιεσόμετρα, είδη διαβήτη, μετρητές, διαγνωστικές συσκευές, ορθοπεδικά, ομοιοπαθητικά εξασφαλίζοντας τις καλύτερες τιμές της αγοράς συνεπώς προστιθέμενη αξία σε όλους όσους το εμπιστεύτηκαν και του χάρισαν την πρώτη θέση στην κατηγορία του.   

 
Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε την εμπειρία και τις εξειδικευμένες μας γνώσεις προς όφελος των πελατών μας και να συμβάλλουμε στο στόχο τους για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, προσφέροντας συμβουλές και εξειδικευμένα προϊόντα για υγεία, ευεξία και ομορφιά. Το  Φαρμακείο Ζωή Μουρατίδου διαθέτει πάνω από 6000 προϊόντα ευεξίας και ομορφιάς με ιδιαίτερη εξειδίκευση στις βιταμίνες και τα καλλυντικά, τμήμα διαγνωστικών μετρήσεων (αρτηριακή πίεση, έλεγχος γλυκόζης), τμήμα συμβουλευτικής φαρμακευτικής (χρήση φαρμάκων, συμβουλές για χρόνιες παθήσεις π.χ. διαβήτης) αλλά και φαρμακευτικής φροντίδας (διακοπή καπνίσματος, αντισύλληψη, παχυσαρκία, αντιμετώπιση μικροτραυματισμών). 

Το φαρμακείο Ζωή  Μουρατίδου είχε μόνο μια αρχή: να υπηρετεί τον ασθενή και τον πολίτη με σεβασμό και στοργή. Σεβασμό διότι το φαρμακείο είναι ένα λειτούργημα. Στοργή διότι η Βέροια είναι μια ελληνική γειτονιά γεμάτη ανθρωπιά κι ειλικρίνεια.
Διατηρούμε την προσωπική σχέση που έχουμε με κάθε έναν πελάτη μας. Αξιοποιούμε τις γνώσεις μας προς όφελος του. Στεκόμαστε δίπλα του σε κάθε στάδιο της ζωής του και ικανοποιούμε κάθε του ανάγκη για υγεία και ομορφιά.


"Η έγκαιρη πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία! 
Ρώτα! Πρόλαβε! Ενημερώσου!"

Αυτή είναι η φιλοσοφία μας!

   
      


Είμαστε δίπλα σας για κάθε σας ανάγκη.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες.

☎️2331025130 & 66655