ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

You May Also Like

Αλμπουμ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Phone
2461401800 & 6972472974

Περιγραφή

«ΟΠΤΙΚΑ ΟΡΑΣΙΣ»Σας καλωσορίζω στην προσωπική μου ιστοσελίδα «ΟΠΤΙΚΑ ΟΡΑΣΙΣ».  Είμαι η Μυρωνίδου Χριστίνα και στόχο έχω με την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μου πάντα με βάση τις προσωπικές τους ανάγκες στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς.

Το κατάστημα ΟΡΑΣΙΣ με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης απένατι στις ανάγκες του πελάτη σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις συνυφασμένες με υψηλή ποιότητα όρασης και προηγμένης τεχνολογίας προιόντα ακολουθώντας ταυτόχρονα τις νέες επιστημονικές εξελίξεις στο χώρο της οπτικής και όρασης αλλά και της μόδας!

Σε μας θα βρείτε μία γκάμα προιόντων από σκελετούς οράσεως, γυαλιά ηλίου και φακούς επαφής σε ένα μεγάλο εύρος τιμών που ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη. Μοντέρνοι και κλασικοί σκελετοί σε μοναδικά χρώματα και σχέδια, τα οποία σε συνεργασία μαζί μας επιλέγετε το κατάλληλο που θα ταιριάζει στον τύπο την ηλικία και σχήμα προσώπου σας.


  


Η υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Μη διστάσετε να μας επισκεφτείτε να σας δώσουμε τις απαραίτητες συμβουλές μας για ειδικές κατασκευές και εφαρμογές σε γυαλιά και φακούς επαφής εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους.

         Οπτικά Όρασις

Με εκτίμηση, 

Μυρωνίδου Χριστίνα