ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

You May Also Like

Αλμπουμ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Phone
2331303507 κιν. 6971819611

Περιγραφή

Διαφημιστικό Γραφείο
Τηλ. 2331303507 κιν.6971819611

Η PEAKY Design είναι μία σύγχρονη μονάδα ψηφιακών εκτυπώσεων, ειδικών κατασκευών επιγραφών, σχεδιασμού και διαφήμισης που δραστηριοποιείται με επιτυχία στον κλάδο των γραφικών τεχνών. Η ταχύτητα και η ποιότητα σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές είναι τα βασικά στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν ώστε, να βρείτε σε εμάς τον απόλυτο συνεργάτη που θα σας καλύψει όλες σας τις ανάγκες.


  


Η PEAKY Design δραστηριοποιείται στο χώρο των επιγραφών παντός τύπου καθώς και των ειδικών κατασκευών με δημιουργικές προτάσεις για άμεσες και ολοκληρωμένες λύσεις για την προβολή μιας επιχείρησης. Η υπεύθυνη εργασία, η συνέπεια στην παράδοση και οι ανταγωνιστικές τιμές, μας δίνουν το πλεονέκτημα να μπορούμε να εκπληρώσουμε κάθε ανάγκη σας.

  


Δημιουργία λογοτύπου, ονοματοδοσία, μακέτες, Banners

Το δημιουργικό μας γραφείο αναλαμβάνει τη δημιουργία λογοτύπου, ανανέωση λογοτύπου, δημιουργία νέας ετικέτας, σχεδίαση νέας συσκευασίας, παρουσίαση ολοκληρωμένης εταιρικής ταυτότητας, δημιουργία ειδικών κατασκευών για retail ή promotion, ανάπτυξη νέας ιστοσελίδας,  διαφημιστικές μακέτες, μακέτες για περίπτερα εκθέσεων, adwords banners, mega banners, , καταλόγους προϊόντων για ότι θέλετε να επικοινωνήσετε.

Μαζί βάζουμε το στόχο και μαζί σας προχωράμε!