ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

You May Also Like

Αλμπουμ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Phone
2331505450, 6934573805, 6982318912

ΠεριγραφήΈνα νέο κατάστημα – σχολή εικαστικών τεχνών άνοιξε τις πύλες του στο κέντρο της Βέροιας. Πρόκειται για τα «Pin-ela», ένα δημιουργικό εργαστήρι όπου θα βρείτε είδη ζωγραφικής, αγιογραφίας, χειροτεχνίας, κοσμήματος κτλ. και παράλληλα λειτουργεί με σεμινάρια αγιογραφίας, ζωγραφικής, κατασκευή κοσμημάτων, σαπουνιών, κεριών, κουκλών, ντεκουπάζ, πλέξιμο, κατασκευές με πηλό, χαλκό, γύψο και πορσελάνη.

Η ιδιοκτήτρια του Εργαστηρίου κ. Άννα Χλωροτύρη ειδικός Βυζαντινής Αγιογραφίας της Θεσσαλονίκης, πτυχιούχος της νοηματικής ( Σχολή κωφαλάλων Θεσ/νικης ) και υπεύθυνη εικαστικών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Φεστιβάλ ARTville παρέχει με πολύ αγάπη και μεράκι σε μεγάλους και μικρούς εξατομικευμένο πρόγραμμα στις ανάγκες του κάθε συμμετέχοντα, έχει ως στόχο να αναπτύξει τις προσωπικές του δυνατότητες έκφρασης, αξιοποιώντας με το καλύτερο τρόπο μια πληθώρα από τεχνικές, υλικά και μέσα. Στην επαγγελματική της σταδιοδρομία έχει αναλάβει και ολοκληρώσει αγιογραφίες σε εκκλησίες , παραστάσεις σε παιδικά δωμάτια και σχολικές μονάδες. Αναλαμβάνει Face-painting και παρέχει και κλόουν σε εκδηλώσεις και παιδικά πάρτι.

Επισκεφθείτε το εργαστήρι και δείτε από κοντά τις δημιουργίες του! Για τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας, για το γάμο, για τη βάπτιση, πρωτότυπες ιδέες για μπομπονιέρες και συμβολισμούς. 

Το εργαστήριο αποτελεί ένα χώρο με ανοικτό πνεύμα, χωρίς καλλιτεχνικά στερεότυπα και προσφέρει τις βασικές γνώσεις σχεδίου-χρώματος-σύνθεσης και την ευκαιρία στα μέλη του να δοκιμάσουν εναλλακτικούς τρόπους έκφρασης και να ενημερωθούν για τις σύγχρονες καλλιτεχνικές τάσεις μέσω εργαστηριακών μαθημάτων.   Pin-ela