ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

You May Also Like

Αλμπουμ

Επιχειρήσεις » Φαγητό » Ζαχαροπλαστεία » Ζαχαροπλαστείο Σαράι

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ζαχαροπλαστείο Σαράι

Phone
2331028020 - 2331070444- 6986857339 What's Up

Περιγραφή

Ζαχαροπλαστείο Σαράι
 Ζαχαροπλαστείο Σαράι (sarai) (page)


Το ζαχαροπλαστείο Σαράι βρίσκεται στην είσοδο της Βέροιας, Πιερίων 204, μια ανάσα από τον κόμβο της Εγνατίας. Στο Σαράι μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία γλυκισμάτων, μπουγάτσα, κρύα σάντουϊτσ, ροφήματα που θα σας βάλουν σε πειρασμό και θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.
Σήμερα παραμένουμε σταθεροί στην ποιότητα και τις γεύσεις των γλυκών Ανατολής. Με οδηγό τη γνώση, συνταγών δοκιμασμένων στο πέρασμα των χρόνων, που ξυπνούν γλυκές μνήμες.

Σε μας θα βρείτε :

ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ-ΚΑΖΑΝ ΝΤΙΠΙ-ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ-ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ-ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙΑ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΦΡΕΣΚΑ ΓΛΥΚΑ-ΠΑΓΩΤΑ-ΜΑΛΕΠΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑΣ ή ME ΑΡΩΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ- ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΑΡΩΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΡΕΒΑΝΙ

Δεχόμαστε παραγγελίες στα τηλ. 2331028020 & 6986857339 What's Up
        

Πιερίων 204, Βέροια                                     Μητροπόλεως 50, ΒέροιαΜε μεράκι και αγάπη για την δουλειά μας βρισκόμαστε δίπλα στον πελάτη μας. Προσπαθούμε να ανανεώνουμε συνεχώς την γκάμα των γλυκών μας προκειμένου να προωθήσουμε το ενδιαφέρον σας. Καθημερινά, αναζητούμε τις καλύτερες πρώτες ύλες που θα αναδείξουν τις δημιουργίες μας και θα ικανοποιήσουν τις γευστικές σας απαιτήσεις. Βασιζόμαστε απόλυτα στην παράδοση και σεβόμαστε την ιστορία των γλυκών μας. Φροντίζουμε να είμαστε αυθεντικοί στα υλικά, στις συνταγές και στην παρασκευή ακολουθώντας παραδοσιακές μεθόδους.