ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

You May Also Like

Αλμπουμ

Επιχειρήσεις » Οικία » Θέρμανση & Κλιματισμός » Smartgas Υγραέρια Μισοκέφαλος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Smartgas Υγραέρια Μισοκέφαλος

Phone
2331076352 , 6984594070

Περιγραφή

SMARTGAS
ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ
Μισοκέφαλος Παναγιώτης
Τηλ, 2331076352, 6984594070

 

Σας καλοσωρίζουμε στην σελίδα μας στην topiki-agora.gr
για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το προσωπικό μας site www.smartgas.gr  
Smartgas Υγραέρια ΜισοκέφαλοςΜε μία πολυετή εμπειρία στη διανομή του εμφιαλωμένου υγραερίου και έχοντας ένα φυσικό κατάστημα στη Βέροια τα τελευταία 3 χρόνια, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε έξυπνες και ουσιαστικές λύσεις. 

Σκοπός της σελίδας είναι η ενημέρωση των πελατών μας και όλων των ενδιαφερόμενων για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας η ενημέρωση για την σωστή και ασφαλή χρήση των συσκευών σας και του υγραερίου γενικότερα και να κατανοήσει ο πελάτης τα πλεονεκτήματα του υγραερίου, τα οποία εκτός των άλλων είναι το χαμηλό χρηματικό κόστος, η υψηλή απόδοσή του σε ενέργεια καθώς και οι χαμηλοί ρύποι προς το περιβάλλον ώστε να αγαπήσει το προϊόν. 

Στοχεύουμε πάντα α) στην άμεση παράδοση και εγκατάσταση των φιαλών και των συσκευών μας β) να μείνει ο πελάτης μας ευχαριστημένος και ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες μας και την ποιότητά μας και γ) να κάνουμε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και ασφαλέστερη. 

Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι η 1)συνέπεια, 2) η εξυπηρέτηση, 3) η αξιοπιστία, 4) η ασφάλεια και 5) η οικονομία. Συμμετέχοντας συνεχώς σε σεμινάρια επιμόρφωσης υγιεινής και ασφάλειας, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την ασφάλεια τόσο του προσωπικού όσο και των καταναλωτών, η SmartGasσας εγγυάται την καλύτερη εξυπηρέτηση και συνεργασία.  

SERVICE:  

Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για τη συντήρηση των συσκευών σας. Ο έμπειρος τεχνικός μας, σας εγγυάται την αποτελεσματική αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος, γρήγορα και με ασφάλεια. 

 

Εγκαταστάσεις: 

Με τις εξειδικευμένες τεχνικές μας γνώσεις αναλαμβάνουμε την πλήρη εγκατάσταση υγραερίου στον επαγγελματικό σας χώρο με εγγυημένα και καινοτόμα προϊόντα, τα οποία θα διευκολύνουν την επιχείρησή σας  τόσο στη θέρμανση όσο και στο μαγείρεμα. Ζητήστε μας προσφορά!! 

 

Τεχνική υποστήριξη: 

  •         Είμαστε στη διάθεσή σας, να λύσουμε κάθε σας απορία, για οποιαδήποτε αγορά συσκευής υγραερίου από την SmartGas.
  •         Σας ενημερώνουμε συνεχώς για όλα τα νέα προϊόντα, αλλά και νέα αξεσουάρ τα οποία θα διευκολύνουν τη χρήση των συσκευών σας.
  •         Σας δίνουμε έξυπνες και χρήσιμες συμβουλές για τις αγορές σας, ώστε αυτές να είναι λειτουργικές και συμφέρουσες.
  •         Επίσης, με την έμπειρη καθοδήγησή μας, η επίλυση κάθε προβλήματος γίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά. 

Παράδοση στο χώρο σας: 

Με ένα τηλεφώνημα είμαστε στο χώρο σας, με ταχύτητα, συνέπεια και ασφάλεια, είτε για παράδοση και εγκατάσταση φιαλών υγραερίου οικιακής ή επαγγελματικής χρήσης είτε για παράδοση συσκευής κάθε τύπου.

 

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!!Εμπιστευτείτε τους ειδικούς…!!! Συνεργαστείτε μαζί μας..