ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

You May Also Like

Αλμπουμ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Tai Chi Chuan Veria

Phone
6987843148

Περιγραφή

Tai Chi Chuan VeriaΤο Tai Chi Chuan είναι μια κινεζική,εσωτερική, πολεμική τέχνη ή αλλιώς διαλογισμός σε κίνηση. Ιατρικές μελέτες υποστηρίζουν την αποτελεσματικότητα του Tai Chi Chuan  ως μια εναλλακτική μορφή άσκησης που συμβάλλει σε μια ισορροπημένη υγεία για το μυαλό και το σώμα αλλά και ως μια επιδέξια μέθοδο αυτοάμυνας 

Σε ποιους απευθύνεται ;

Βασικό προτέρημα του Tai Chi Chuan είναι ότι απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Μπορεί να ασκηθεί σε μικρούς εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους. Το μυστικό είναι οι αργές γεμάτες συνοχή και ακρίβεια κινήσεις και η μεθοδευμένη φυσική αναπνοή.

Το Tai Chi Chuan  δεν συνδέεται με καμία θρησκεία ή δόγμα αλλά αποτελεί τρόπο ζωής. Επομένως, απευθύνεται σε ανθρώπους οποιουδήποτε πολιτισμικού περιβάλλοντος.


   

   

  


Σύλλογος Tai Chi Chuan  Βέροια

Ένας σύλλογος φίλων του Tai Chi Chuan που επιθυμεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να βελτιώσουν τη φυσική κατάσταση σε συνδυασμό με αποτελεσματικές τεχνικές αυτοάμυνας. Σκοπός να γνωρίσουν τον εαυτό τους και το σώμα τους έτσι ώστε να γίνουν η αλλαγή που θέλουν να δουν στον κόσμο.

Υπεύθυνη : Σαββαντίδου Δέσποινα 

Τηλ. : 6987843148Wudang Tai Chi Chuan Veria

" τα πάντα 'ρει "