ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

You May Also Like

Αλμπουμ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

FEATURED
Phone
23310 72700

Περιγραφή
Η Tasty Fruit ιδρύθηκε από τους Βασίλη Νικολόπουλο και το Στέφανο Αποστολίδη στη Βέροια Ημαθίας, ανάμεσα στη Νάουσα και τη Βεργίνα, περιοχή όπου έζησε και μεγάλωσε ο Μέγας Αλέξανδρος.

Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας μας είναι, η εξαγωγή και η τυποποίηση φρούτων και λαχανικών. Στις εγκαταστάσεις μας συνολικής έκτασης 5.000 τ.μ. που διαθέτουν τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, τυποποιούμε και διακινούμε και με τον ιδιόκτητο στόλο φορτηγών μας, περίπου 20.000.000 κιλά το χρόνο, τόσο στην ελληνική όσο και στις ευρωπαϊκές αγορές.

 

Τα προϊόντα μας είναι Ροδάκινα, Νεκταρίνια, Κλημεντίνες, Μανταρίνια, Πορτοκάλια, Ακτινίδια, Κεράσια, Φράουλες, Σταφύλια, Δαμάσκηνα, Μήλα και Ντομάτες.

Στόχος της εταιρείας μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και η διατήρηση των πιο ανταγωνιστικών τιμών της αγοράς
.


 


ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

 


Η εταιρεία μας διαθέτει εγκαταστάσεις σε έκταση 5.000 τ.μ. στη Βέροια Ημαθίας που συνδέονται με ειδικά διαμορφωμένους χώρους για φόρτωση και εκφόρτωση προϊόντων. Στις αποθήκες μας μεταφέρονται τα προϊόντα κατ’ ευθείαν από τους παραγωγούς και αυτά μετά διατίθενται στους εμπόρους συσκευασμένα. Το συσκευαστήριο λειτουργεί με βάση τα αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων και όλες οι δραστηριότητες είναι απόλυτα εναρμονισμένες με την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία για την υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων.

Τα κύρια προϊόντα που συσκευάζονται είναι: ροδάκινα, νεκταρίνια, κεράσια, μήλα, πορτοκάλια, σταφύλια, ακτινίδια και βερίκοκα.

Η ποιότητα των προϊόντων είναι η πρώτη μας προτεραιότητα γι’ αυτό και έχουμε δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο έμπειρων συνεργατών και παραγωγών για να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο. Όλα τα φρούτα μας είναι αρίστης ποιότητας και διαλεγμένα από τους καλύτερους παραγωγούς της Ελλάδας.

Επίσης στους χώρους μας διατίθεται οργανωμένη λαχαναγορά με σκοπό την χονδρική πώληση μαναβικής για την τροφοδοσία Σούπερ Μάρκετ, μανάβικων, νοσοκομείων, του Στρατού και ξενοδοχειακών μονάδων.