ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

You May Also Like

Αλμπουμ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Phone
2331302503 κιν. 6986410276

Περιγραφή

ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Παραδοσιακό Καφενείο - Ουζερί


Στην πλατεία Ωρολογίου που αγαπήσαμε πολύ, εξακολουθεί να έχει παλμό, να ανανεώνεται, να εξελίσσεται και να αλλάζει.  Το Στέκι της Κρίσης επί της οδού Κεντρικής 2 στη Βέροια όπου το όνομά του οφείλετε στην κατάσταση των ημερών είναι ένα από τα παραδοσιακά καφενεία που από πολύ νωρίς το πρωί προσφέρει τον μερακλίδικο καφέ. Καθώς η ώρα κυλάει  η κ. Σούλα Συμεωνίδου ιδιοκτήτρια του καταστήματος ετοιμάζει τους τσιπουρομεζέδες της, με τα νόστιμα συνοδευτικά τους για να προσφέρει στους αγαπημένους της θαμώνες.
Μεγάλες, νόστιμες μερίδες, Μοσχαροκεφαλή (κάθε Παρασκευή), σουβλάκι κοτόπουλου ή χοιρινό, λουκάνικο, σνίτσελ, καλαμαράκια,  μπακαλιάρο με σκορδαλιά ( κάθε Σάββατο), σαρδέλα και γαύρο ( κάθε τρίτη), και πολλά άλλα ακόμη. Αν είσαι στην περιοχή είναι η ιδανική αλλά και η οικονομική λύση.

           


Το Στέκι της Κρίσης δεν σταματάει να μας εκπλήσει . Κάθε Παρασκευή βράδυ οργανώνονται Μουσικές Λαϊκές Βραδιές από ταλαντούχα νέα άτομα για να προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.


                                                       


Ο κόσμος  έρχεται για να πιει το κρασάκι του, να κουβεντιάσει, να γελάσει κι όταν κάνει κεφάλι να τραγουδήσει και γιατί όχι να χορέψει κιόλας, να του φύγουν οι νταλγκάδες.

                                 

Απόλαυσε τον καφέ, το ποτό και το μεζέ σου, παρέα με μουσικές επιλογές από λαϊκά τραγούδια, δημιουργώντας τις καλύτερες αναμνήσεις με την παρέα σας.Συμεωνίδου Παλασία
Τηλ. 2331 302503